Teding_van_Berkhoutstraat_Stedeon01

Teding van Berkhoutstraat

– Stedelijk Ontwikkelingsbedrijf –

TEDING VAN BERKHOUTSTRAAT Dubbel bovenhuis met 4 zelfstandige woonunits en een gedeelde keuken BEKIJK MEER PROJECTEN WILT U VERKOPEN? Bent u er aan toe om uw pand(en) te verkopen, aarzel dan niet, wij doen u binnen 24 uur een uitstekend bod en kunnen, indien gewenst, het eigendom binnen 4 weken overdragen bij een notaris.

Ruysdaelkade

– Stedelijk Ontwikkelingsbedrijf –

RUYSDAELKADE Zelfstandige dubbel bovenhuis met dakopbouw en dakterras BEKIJK MEER PROJECTEN WILT U VERKOPEN? Bent u er aan toe om uw pand(en) te verkopen, aarzel dan niet, wij doen u binnen 24 uur een uitstekend bod en kunnen, indien gewenst, het eigendom binnen 4 weken overdragen bij een notaris.

Ruysdaelkade_Featured

Ter Hofstedeweg

– Stedelijk Ontwikkelingsbedrijf –

TER HOFSTEDEWEG Vrijstaand landhuis in karakteristieke stijl herbouwd BEKIJK MEER PROJECTEN WILT U VERKOPEN? Bent u er aan toe om uw pand(en) te verkopen, aarzel dan niet, wij doen u binnen 24 uur een uitstekend bod en kunnen, indien gewenst, het eigendom binnen 4 weken overdragen bij een notaris.

Spaarndamseweg

– Stedelijk Ontwikkelingsbedrijf –

SPAARNDAMSEWEG Drie zelfstandige woonruimten met een gedeelde keuken en woonkamer BEKIJK MEER PROJECTEN WILT U VERKOPEN? Bent u er aan toe om uw pand(en) te verkopen, aarzel dan niet, wij doen u binnen 24 uur een uitstekend bod en kunnen, indien gewenst, het eigendom binnen 4 weken overdragen bij een notaris.

Maerten van Heemskerckstraat

– Stedelijk Ontwikkelingsbedrijf –

MAERTEN VAN HEEMSKERCKSTRAAT Dubbel bovenhuis met zelfstandige woonunits en gedeelde keuken BEKIJK MEER PROJECTEN WILT U VERKOPEN? Bent u er aan toe om uw pand(en) te verkopen, aarzel dan niet, wij doen u binnen 24 uur een uitstekend bod en kunnen, indien gewenst, het eigendom binnen 4 weken overdragen bij een notaris.

Prinsen Bolwerk

– Stedelijk Ontwikkelingsbedrijf –

PRINSEN BOLWERK 12 kamers boutique hotel BEKIJK MEER PROJECTEN WILT U VERKOPEN? Bent u er aan toe om uw pand(en) te verkopen, aarzel dan niet, wij doen u binnen 24 uur een uitstekend bod en kunnen, indien gewenst, het eigendom binnen 4 weken overdragen bij een notaris.

Generaal Cronjestraat

– Stedelijk Ontwikkelingsbedrijf –

GENERAAL CRONJÉSTRAAT 15 zelfstandige woonunits met gezamelijke keukens en kantoorruimte BEKIJK MEER PROJECTEN WILT U VERKOPEN? Bent u er aan toe om uw pand(en) te verkopen, aarzel dan niet, wij doen u binnen 24 uur een uitstekend bod en kunnen, indien gewenst, het eigendom binnen 4 weken overdragen bij een notaris.